Tule mukaan tiimiin!

Viikonloppu on mennyt vaalikoneita täyttäessä (minut löytää jo mm. Helsingin Sanomien, Helsingin Uutisten ja Iltalehden vaalikoneista!), ja seuraavien viikkojen aikana vastaukseni ovat löydettävissä myös Ylen (2.3.) ja MTV:n (6.3.) vaalikoneista!

Tiiviissä aikataulussa vaalikoneita täyttäessä ja kampanjaa rakentaessa upean tiimin merkitys korostuu entisestään, ja oon ihan todella kiitollinen upeista ystävistä ja skarpeista asiantuntijoista, jotka ovat jo lähteneet mukaan! 

Kaikki apu on kullanarvoista – materiaalien kommentoinnista flaikkujen jakamiseen, tai ihan vaan ehdokkaan tsemppaaminen kuvavalinnoissa ja yleisessä vaalihärdellissä on suureksi avuksi. 

Olen ehdolla, koska haluan tehdä koulutuksesta saavutettavampaa, ratkaista mielenterveyskriisin ja nostaa ihmisoikeudet politiikan keskiöön. Jos nämä jutut kuulostavat sinusta hyviltä, voisit viihtyä osana kampanjatiimiäni.

Haluaisitko sinä tulla mukaan hauskaan porukkaan tekemään pientä ja pippurista kampanjan loppuspurttia? Laita viestiä mulle (bicca.olin@gmail.com / +358403525232) tai upealle kampanjapäällikkö Liisa Kontuselle (liisa.kontunen1@gmail.com). 

Kampanjaa voi myös tukea lahjoituksella, lahjoituslinkki löytyy tästä! Kampanjointi on kallista ja keskimääräinen ehdokas käytti viime vaaleissa kampanjointiin yli 15 000 €, valitut kansanedustajat keskimäärin yli 37 000 €. Hyvä uutinen on se, että jo 10 eurolla saa merkittävän määrän näkyvyyttä esimerkiksi somessa, eli kaikki lahjoitukset ilahduttavat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.