EU-campaign wrapping up

Viimeiset viikot ovat menneet tien päällä; mm. nää paikat mahtuu listalle: Mustasaari, Seinäjoki, Vaasa,  Turku, Raisio, Salo, Kirkkonummi, Lohja, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää, Porvoo, Vuosaari, Tikkurila, Leppävaara, Iso Omena, Myyrmäki, Kallio, Maailma kylässä-festarit ja Narinkkatori.

Onneksi on upeat ehdokaskolleegat, upeat vihreät aktiivit, upeat bussimajurit @sonjalinkoneva & @kaitilanlaura, parhaat kampanjapäälliköt @urbaaniturbaani_ & @teklakosonen ja ihana kanustava kampanjatiimi. Ja onneksi tehdään töitä niinkin tärkeän asian kun maailman pelastamisen eteen.

Mun duuni on tältä erältä ohi, kortsut & flaikut jaettu, vaalipanelit väitelty, somesisällöt tuotettu ja Suomea ympäri kierretty.
Nyt on sun vuoro! Mene äänestämään huomenna 26.5. Se on tosi helppoa, katso äänestyspaikkasi osoitteesta aanestyspaikat.fi, ota henkkarit käteen ja mene paikan päälle ennen klo 20. Ota mukaan kaveri, mummo, mummon naapurin lapsi, lapsuuden ystävä, pomo tai vaikka noi kaikki ja kaikki muut joita tunnet. Käykää sen jälkeen kahvilla/kaljalla/picnicillä 😍. Äänestysaktiivisuus on näissä vaaleissa ollut surullisen alhainen, vaikka EU-vaalit vaikuttaa meihin todella paljon. Erityisesti nuoret äänestävät huonosti, ja tähän on saatava muutos.
Jos haluat äänestää ilmastonmuutoksen torjunnan, ihmisoikeuksien edistämisen ja nuorempien sukupolvien äänten kuulumisen puolesta, voit äänestää mua numerolla 243 koko maassa. 230-249 on kaikki ihanat vihreät, ja jos kaipaat toisenlaista ehdotusta niin laita viestii! Mutta muista äänestää!

PS: Sinä, joka olet ollut mukana tekemässä minun kampaanji jollain tavalla. Huomenna 26.5. nähdään kiitos- ja vaalibrunssilla klo. 11 Ruplassa, Helsingissä. Sinä olet lämpimästi tervetullut mukaan.💚 #bicca2019


De senaste veckorna har spenderats på vägen; bland annat dessa ryms på listan: Korsholm, Seinäjoki, Vasa, Åbo, Raisio, Salo, Kyrkslätt, Lojo, Kervo, Träskända, Hyvinge, Nordsjö, Dickursby Myrbacka, Alberga, Iso Omena, Borgå, Berghäll, Världen i byn-festivalen och Narinken.

Som tur är finns det fantastiska medkandidater, gröna aktiva, bussmajorerna @sonjalinkoneva & @kaitilanlaura, världens bästa kampanjchefer @urbaaniturbaani_ & @teklakosonen och ett härligt stöttande kampanjteam. Och som tur är jobbar vi för en såpass viktig sak som att rädda världen.

Mitt jobb är över för den här gången, kondomerna och flyersen är utdelade, valpanelerna slutdebatterade, somematerialet producerat och Finland är rest runt.

Nu är det din tur! Gå och rösta imorgon 26.5. Det är superenkelt, kolla var du ska rösta på aanestyspaikat.fi, ta med ID och gå dit före kl. 20. Ta med din kompis, mommo, mommos grannes barn, barndomskompisen, din chef eller fast dom allihop och alla andra du känner. Gå sen på kaffe/öl/picnic 😍. Röstningsgraden i det här valet har varit sorgligt låg, även om EU-valet påverkar oss otroligt mycket. Speciellt unga röstar dåligt, och det måste vi få en ändring på.

Om du vill rösta för att bekämpa klimatförändringen, för att garantera alla mänskliga rättigheter, och för att yngre generationers röster ska höras bättre i samhället, så kan du rösta på mej med nummer 243 i hela landet. 230-249 är alla härliga gröna, och om du hellre vill ha någon annan sorts kandidat så skicka ett meddelande! Men kom ihåg att gå och rösta!

PS: du som gjort min kampanj och stött eller hjälpt på ett eller annat sätt: Imorgon 26.5 kl. 11 har vi tack- och valbrunch på Rupla, Helsingfors. Du är varmt välkommen med! 💚 #bicca2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.