Koulutus on parasta!

Tänään oli huikea päivä, kun pääsimme kansanedustaja Emma Karin kanssa pohtimaan kaikkia mahdollisia ratkaisuja, toiveita ja ideoita koulutukseen jotka haluamme toteuttaa tulevalla hallituskaudella.

Keskusteluteilaisuus striimattiin ja on nähtävissä tästä. https://www.facebook.com/olinbicca/videos/334096863790646/?

Toinen loistava tilaisuus kuunnella koulutuspolitiikan ajankohtaisimpia pohdintoja on Vihreä Helsinki-podcast, jossa jutellaan koulutuksesta ja resurssien puutteesta kanssaehdokaaan Johanna Sydänmaan kanssa. Oli tarkoitus puhua yleisesti koulutuksesta, mutta koska nuorten syrjäytymisen ehkäisy on lähellä meidän molempien sydämiä, päädyttiin syventymään enemmän juuri syrjäytymisen syihin ja ratkaisuihin, joilla varmistettaisiin että jatkossa jokainen pääsisi kouluttautumaan just niin paljon kun haluaa. Kiitos Milo kutsusta, podcastit on best! Kuuntele tästä, vaikka matkalla äänestämään keskiviikkona! 🙂

https://soundcloud.com/user-854397127/vhp5

Idag hade vi en helt super kampanjträff, där vi med riksdagsledamot Emma Kari funderade kring alla möjliga lösningar, önskningar och idéer kring utbildningen som vi vill förverkliga under nästa regeringsperiod.

Diskussionstillfället streamades och du kan kolla på det här.

https://www.facebook.com/olinbicca/videos/334096863790646/?

En annan fantastisk möjlighet att lyssa på vad som är aktuellt inom utbildningen är att lyssna på det senaste avsnittet av podcasten Vihreä Helsinki, där vi med kunniga Johanna Sydänmaa, som också kandiderar i riksdagsvalet, diskuterar utbildningen och brist på resurser. Tanken var att prata allmänt om utbildningen, men eftersom förebyggande av ungas marginalsering ligger oss båda nära hjärtat, så fördjupade vi oss ganska långt i just orsakerna till marginalisering och vad man kan göra åt det för att garantera att precis alla kan utbilda sej så långt de vill. Tack till Milo för inbjudan, podden blev super! Lyssna här, t.ex. På väg till ditt förhandsröstningsställe på onsdagen! 🙂

https://soundcloud.com/user-854397127/vhp5

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.