Busy NGO-colleagues, we can do this!

Mahtava artikkeli ihanan Fatim in kiireisestä elämästä (ihan niinku et inspiroinu mua jo tarpeeks! ).

On jotenkin niin tuttua tää elämänhallinta listojen, kalentereiden ja sovelluksien kautta. Ja joo, mulle naurettiin jo yläasteella kun oli kalenteri täynnä ja illalliset perheen kaa aikataulutettu.

Mutta se oli aikaa kun harrastin koulutöiden ohella nuorisovaltuustoa ja oppilaskuntaa ja lehteenkirjoittamista, jossain kohtaa sekaan liittyi myös tää rakas opiskelijajärjestö Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS rf, koulu unohtui täysin hetkeks ja harrastin NuVan ohella FSS:ä, sit toisiin päin FSSn varapuheenjohtajana, sitten NuVa tippui muuton myötä pois (en tajuu miten onnistuin elämään kahdessa kaupungissa samaan aikaan 1,5 v 🙈) ja muistin et ai niin, mähän käyn koulua, ja rupesin harrastaa koulunkäyntiä FSSn ohella. Ja kun lakit päätyi päähän, niin olinkin jo löytäny puoluepoliittisia harrastuksia FSS-duunin ohelle. Niin ja Tekla n kaa oli pakko jakaa kalenterit jo ekoja treffejä varten.

Suosittelen ihan kaikille mun mahtaville järjestökolleegoille tätä artikkelia, tän duunin kuuluu olla hauskaa eikä kuormittavaa, ja me pystytään siihen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.